zondag 19 mei 2013

Dag zes

Afgelopen nacht hebben we wel in een erg klein bedje geslapen. Voor twee kinderen oké maar twee volwassen mannen......


Zo rond vijf uur vanmiddag kwamen we in Troyes aan. Een mooie oude stad. Deze foto is van ná het eten. 

We hebben vanavond goed bijgetankt.

Onderweg komen we leuke mensen tegen zoals deze Serge. Hij heeft een flink stuk met ons meegefietst en vertelde dat hij met 10 wielrenners de tocht naar St Jacques in 2 weken had gereden. Altijd mensen die het nog sneller kunnen. Weliswaar zonder bagage en met racefietsjes en een volgauto. Leuke man overigens. 
Ook deze Ellen zij we de afgelopen dag heel vaak tegen gekomen. Ze fietst helemaal alleen naar Santiago, en slaapt in een tentje. Een echte bikkel, echt super!
Het is vaak erg stil en leeg op de weg. Hier doen we het (ook) voor. 
Met af en toe een mijmering tijdens een rustpauze. 



5 opmerkingen:

  1. ha pelgrims! jullie zitten nog best mooi op schema, niet? fijn dat jullie je blog zo goed bijhouden, echt leuk om elke dag te lezen hoe het gaat. mooi die verlaten weggetjes....wat een rust! hebben jullie al een schelp aan je fiets hangen? veel plezier weer vandaag, liefs, moniek

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is idd enorm stil en uitgestrekt. Veel huizen zijn dicht getimmerd. Dus ook weinig koffie mogelijkheden. Nee hoor, geen schelp en trouwens ook nog weinig stempels.

      Verwijderen
  2. Wat Moniek zegt: echt leuk om jullie blog te lezen. Mooie foto's. Ik kan niet goed inschatten of jullie 'op schema' zitten overigens? Hoe vinden jullie het zelf gaan zover?

    Keitrots!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze dag nog wel op schema, vandaag de zevende weinig gefietst vanwege de regen. Maar is niet erg hoor. Vanaf woensdag wordt het weer beter en dan kunnen we weer wat langer fietsen.

      Verwijderen
  3. Dat bed, daarvan wil ik nog weleens een uitleg hoe jullie dat deden... Misschien leer ik er nog wat van, wat ik dan weer kan toepassen als die lange terug is. Het is toch wel zo dat Frank links lag en Paul rechts?

    BeantwoordenVerwijderen